Werken bij

Interesse?

Werken bij Brainport Assembly biedt goede mogelijkheden voor mensen die om een of andere reden moeite hebben een baan te vinden bij reguliere bedrijven.

Ons bedrijf is al voor veel mensen een mooie opstap geweest waar ze bij ons veel geleerd hebben, praktijkdiploma’s en certificaten hebben behaald en uiteindelijk zijn doorgegroeid naar allround medewerkers. Sommigen hebben ook de stap gemaakt naar functies bij reguliere bedrijven.

Voor ons is het allerbelangrijkste dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk, dat ze zich -als ze dat willen- stapsgewijs kunnen ontwikkelen en dat ze daarbij een vast inkomen kunnen verdienen.

Heb je interesse om eens vrijblijvend bij ons te komen kijken, bel dan met onze HR manager Suzy Nelissen voor een afspraak.

Met enige regelmaat organiseren wij een rondleiding door ons bedrijf.


Vacatures

Op dit moment zoeken wij collega’s voor de volgende afdelingen:

Operator apparaten en componenten

De montage, demontage en revisie van apparaten, onderdelen en (elektronische) componenten is een groeiende activiteit voor ons. Voor deze afdeling is vooral belangrijk dat je interesse en gevoel hebt voor techniek. De werkzaamheden op deze afdeling verlangen dat je nauwkeurig kunt werken en geen moeite hebt met het gebruik van verschillende gereedschappen (of dit graag wil leren). Bij elke nieuwe klant spelen weer nieuwe eisen en wensen, en we zien dan ook graag kandidaten die het leuk vinden zich hierin te verdiepen. Je bent een medewerker die we straks op meerdere projecten kunnen inzetten.


Contact HR

Wil je reageren op de genoemde vacature of wil je eens geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen, neem dan contact op met Suzy Nelissen, onze HR manager.

Zij staat je graag te woord en legt je uit wat we mogelijk voor je kunnen betekenen. Je kunt Suzy bereiken op hr@bpass.nl of bellen op nummer 040-7676099
Enkele van onze partners

Logo
Logo
Logo
Logo