Leren en ontwikkelen

Brainport Assembly werkt samen met partners zoals Summa College, Saasen Groep, Ergon en Senzer om haar medewerkers waar mogelijk bij te scholen en verder te ontwikkelen. Dat kan gaan om technische vaardigheden, maar ook veiligheid (VCA) en taalcursussen (voor onze medewerkers met een buitenlandse achtergrond) staan op het programma. Daarnaast organiseren we regelmatig specifieke trainingen in samenwerking met specialisten van onze klanten.

Omdat we onze medewerkers waar mogelijk de kans willen bieden zich verder te ontwikkelen, en -voor wie dat wil- zo mogelijk door te groeien naar een baan bij een regulier bedrijf, begeleiden en coachen we onze mensen continu. Met elke medewerker worden coaching- en opleidingsplannen gemaakt en regelmatig geëvalueerd, geheel naar ieders individuele behoefte!

Onze teamleiders, assistent teamleiders en HR manager zijn daartoe opgeleid en zorgen voor een prettige, veilige en stimulerende werkomgeving voor onze medewerkers. Zodat iedereen elke dag met plezier naar zijn/haar werk komt en trots kan zijn op de geleverde werkzaamheden voor onze klanten.

Enkele van onze partners

Logo
Logo
Logo
Logo