Industriële verpakkingen

Op het gebied van de assemblage van industriële verpakkingen met onderdelen van hout, kunststof en metaal heeft Brainport Assembly inmiddels veel ervaring opgedaan. De assemblages worden nauwgezet en consistent in elkaar gezet, en voor onze klanten hanteren we zo mogelijk een buffervoorraad om ervoor te zorgen dat men nooit misgrijpt. De leverbetrouwbaarheid naar de eindklant staat daarbij altijd voorop.

Industriële verpakkingen

Industriële verpakkingen

Industriële verpakkingen

Brainport Assembly heeft inmiddels jarenlange ervaring met de assemblage van industriële verpakkingen, met onderdelen van hout, kunststof en metaal. De constructies worden nauwgezet en consistent in elkaar gezet, en voor onze klanten werken we zo nodig met een buffervoorraad om ervoor te zorgen dat men nooit misgrijpt. De leverbetrouwbaarheid naar de eindklant staat altijd voorop.

Onderdelen en componenten worden vaak door verschillende toeleveranciers aangeleverd, en dat vraagt om een nauwkeurige afstemming van de logistieke stromen. In overleg met onze klant brengen we de supply chain in kaart, en zorgen met een strakke planning en korte communicatielijnen dat de aan- en uitlevering steeds tijdig plaatsvindt. 

Brainport Assembly heeft veel kennis en kunde in huis voor de bewerking en assemblage van onderdelen en componenten van hout, kunststof en staal. Als u contact met ons opneemt vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Onze activiteiten