Apparaten en componenten

Brainport Assembly is gespecialiseerd in de handmatige montage, demontage, recycling en refurbishing van apparaten, onderdelen en componenten. Hergebruik hiervan speelt een steeds belangrijker rol in het kader van de verduurzaming van onze samenleving. Grondstoffen worden schaarser en het is meer dan zinvol om gebruikte apparaten, onderdelen en componenten zoveel mogelijk te hergebruiken.

Apparaten en componenten

Apparaten en componenten

Apparaten en componenten

In dat proces speelt Brainport Assembly een belangrijke rol, omdat het voor haar klanten al deze werkzaamheden op een slimme en efficiënte manier kan verzorgen. Een van onze klanten hergebruikt op deze wijze al ruim 40% van de onderdelen van haar apparaten en heeft zich ten doel gesteld dit aandeel te laten groeien naar 60%. Een prachtige ambitie waarbij de mensen van Brainport Assembly nu al een onmisbare bijdrage leveren. 

Sinds 2023 beschikt Brainport Assembly over de faciliteiten om ook elektronische componenten en onderdelen samen te stellen. Zo is een ESD-veilige werkvloer en ruimte geïnstalleerd, zijn een aantal mensen getraind op het ESD-veilig werken, en kunnen we dus ook gevoelige elektronische componenten verwerken. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over onze mogelijkheden.

Onze activiteiten