JONGEREN BEGELEIDING LOGISTIEK

Jongeren Begeleiding Logistiek is een samenwerkingsverband aangegaan met Brainport Assembly. Op de locatie van Brainport Assembly begeleidt AndrĂ© van Buren cursisten naar een baan als magazijn- of logistiek medewerker. 

De opleiding houdt in het enthousiasmeren voor het vak, het bijbrengen van vaktechnische kennis en het oefenen van de te verrichten werkzaamheden. 

De praktijk wijst uit dat als de cursisten deze werkzaamheden gaan beheersen, het zelfvertrouwen bij hen groeit. De opgedane kennis en kunde en het verkregen zelfvertrouwen liggen aan de basis van een succesvolle start van een logistieke loopbaan. 

De opleiding vindt plaats bij Brainport Assembly. De cursist wordt intensief begeleid bij het werken in het magazijn en de logistiek zoals het op de werkvloer plaatsvindt. Elke cursist krijgt zijn/ haar eigen programma, volledig afgestemd op zijn/haar tempo en naar zijn/haar mogelijkheden. Dit houden we nauwkeurig bij, want het geloof in eigen kunnen vinden we zeer belangrijk. Wij hebben ervaren dat er positief gereageerd wordt op dit lesprogramma. 

De opleiding word het hele jaar door gegeven. Aangezien er gewerkt wordt met terugkerende modules kunnen cursisten ook tussentijds instromen. 

André van Buuren