Inclusieve productie

Brainport Assembly BV werkt samen met Stiels voor onder andere zonnestroomprojecten en andere assemblage processen.
Lees hier het stuk dat Stiels op hun website heeft gepubliceerd. 


Inclusieve productie

Sociaal ondernemerschap: Brainport Assembly

Een fantastische kans voor opdrachtgevers én mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt!


Stiels werkt voor de assemblage van haar producten veel samen met zusterbedrijf Brainport Assembly.

Vaak brengen producenten hun halffabrikaten over grote afstanden naar lage lonenregio's. En als de assemblage wel in eigen land wordt gedaan, zien we nog vaak dat die door hoog opgeleid en relatief duur personeel wordt uitgevoerd.
In plaats van halffabrikaten over grote afstand te transporteren, kunnen producenten in de regio zoals Stiels hun montage en assemblage naast de deur onderbrengen.

Processen zijn bij Brainport Assembly ingericht volgens de principes van World Class Manufacturing. Optimale kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs dankzij uitgekiende productieprocessen en een realistische productiviteit. Daarnaast is een groot aanvullend voordeel de maatschappelijke meerwaarde van Brainport Assembly: Het grootste deel van de medewerkers heeft een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. Door werk aan Brainport Assembly uit te besteden kopen opdrachtgevers als Stiels niet alleen kwalitatief hoogwaardig in voor een aantrekkelijke prijs, maar tevens sociaal verantwoord. 

Door montage- en assemblagewerk in handen te geven van Brainport Assembly geven haar opdrachtgevers mensen weer een nieuw perspectief!

Neem een kijkje op de website van Stiels.